Tunsalat

Ingredienser:
  • 1 stort fintsnit løg
  • 4 dåser tun i olie (560g)
  • 2 dåser majs (285g)
  • 1 glas cornichoner (100g drænet vægt)
  • 250ml mayonaise (pose)
  • salt, peber, hvidløgspulver
  • citronsaft
Indledning:

Den her ret er dejlig nem at lave og kan laves i et simpelt te-køkken, hvis du har mulighed for det kan yderlig 2-300g stregt bacon tern anbefales.

Opskrift:

Snit løgene så fint som muligt. Cornichonerne plejer jeg bare at snitte i skiver da de som regel er ret små i forvejen.

Dræn majs og tun, og bland det hele i din skål, hæld en god sjat peber og hvidløgspulver ved og rør nu rundt, tilsæt et godt skvæt citronsaft og smag til med hvidløgspulver, salt og peber.

Der skal mere peber til end du regner med, og næsten ingen salt. Hvis du er usikker så kan man jo heldigvis altid tilsætte mere salt og peber ved bordet.

Her bliver til fire portioner, og de kan uden at blinke holde sig et par dage i køleskabet - det er dog sjældent at de får lov at stå så længe ;-)