Dette er en hurtig og let asiatisk inspireret one-pot opskrift, som helt klart bliver en del af mine faste diæt.
Tag en mellemstørrelse pande og hæld nok olivenolie på til at dække bunden, lad det varme godt op omring 160-170 grader inden du hælder det fintsnittede spidskål i, rør rundt til kålen er faldet sammen og har suget det meste af olien til sig, tilsæt nu oyster sauce of det flydende hvidløg og smag til med salt.
Lad kålen stege ved høj varme under konstant omrøring, når den begynder at få farve, men stadig har bid breder du kålen i et tynd lag ud over hele panden og slår de to æg ud over.
Lad æggene få lidt form før du vender massen i så store stykker om muligt, vi vil gerne have semi-store stykker æg, når æggemassen er fast uden at være helt hård hælder du det op på en dyb tallerken.
Her hælder du de to teskefulde crispy chili olie på og rører rundt, og spiser det mens det er varmt.