Chilli Con Carne

Ingredienser:
  • 500g hakket kød
  • 3 hakkede løg
  • 2 hakkede selleristokke
  • 4 hakkede hvidløgsfed
  • 2 hakkede chilifrugter
  • 4 hakkede peberfrugter
  • 1-2 dåse hakkede tomater
  • salt, peber, basilikum, spidskommen, oregano
Indledning:

Ærlig talt, det her handlede mest om at prøve min nye slow-cooker, jeg har ikke brugt den siden - så ved lejlighed bliver opskriften nok skrevet om til at fungere på et almindelig komfur.

Opskrift:

Brun kødet i bunden af en gryde, tilsæt kryderier og de hakkede hvidløgsfed og chilifrugter, når kødet er brunt overfører du det til slow-cookeren og tilsætter grøntsagerne. Massen skal være næsten dækket af væske.

Lad gryden simre i 8 timer på “low”.

Serveres med en klat kold creme fraice og/eller revet ost.