En både nem, sund og lækker udgave af boller i karry, der kan laves i store portioner uden problemer.
Jeg har spist en del færdigretter på det sidste og boller i karry er en af favoritterne, men du slipper ikke uden den klassiske ris og som regel og bollerne også ALT for store, ihvertfald efter min smag. Retten her er dog ikke billigere end færdiggretterne, jeg får 5 portioner ud af denne her opskrift og det fik jeg til 26kr ialt. Hvor jeg til sammenligning giver 20kr for en færdigret med boller i karry, tilgengæld er der flere kødboller i den her og du bliver mæt af én portion!
Karry suppen kommer i en gryden på lidt over middel varme, husk at røre hele tiden, hak de fire boulionterninger fint og drys dem og sovsejævner i, lad det komme op og småkoge inden du hælder blomkålsrisen i, lad det komme op og småkoge igen og lad det småkoge til risen har lidt under den ønskede konsistens, tilsæt kødbollerne og lad det simre videre - tadig under omrøring, til kødbollerne er varme helt igennem.
Personligt gjorde det ikke noget for mig om det var lidt stærkere, men hvis jeg kan slippe for at lave sovsen selv, så kan jeg sagtens leve med den her styrke. Jeg brugte "Pikant karrysuppe" fra Karolines køkken, og jeg brugte Salling suppe-kødboller og Salling blomkålsris, den var endda økologisk.