Æggemuffins med bacon, løg og peber

Ingredienser:
  • 4 æg
  • 200g bacon i tern
  • 100g revet chedar
  • 1 peberfrut
  • 2 skarlotteløg
  • 2 forårsløg
  • 1 almindeligt løg
Indledning:

En perfekt ret til meal-prep eller som vi sagde i gamle dage "madpakke", de kan varieres nærmest i det uendelig og er godt til at "komme af med rester".

Opskrift:

Snit Pebefrugt og løg fint, steg så bacon, når det har fået farve og en lille smule sprødhed så skruer du ned for varmen og tilsætter du skarlotte- og almindelig løg og lader dem stege med et par minutter inden du tilsætter pegerfrugten og giver det max 3-4 minutter mere ved lav varme.

Hæld indholdet af panden op i en si og lad fedtstoffet dryppe fra, mens det drypper slår du dine æg ud i en skål og pisker dem blidt med en gaffel. Det skal ikke skumme, men blomme og hvider skal være blandet godt sammen.

Drys de snittede forårsløg over indholdet i sien og blandt det godt sammen inden du du fylder dine muffinforme til kanten med det, og hæld så æggemasse op til kanten, drys herefter med revet ost og bag i varmluftsovn i 15 minutter ved 175 grader. Hvis ikke osten er gylden og ægget er størknet skal de have lidt længere.

Test evt ved at stikke en strikkepind igennem midten af en af dem for at se om der kommer “snask” med ud.