Ingredienser:

Først kommer du noget olie på panden og steger de fintsnittede hvidløg til de bliver gyldenbrune, til sæt så de groft skårne pølser og de skiveskårne løg.

Læg låg på panden og lad det simre til løgene er bløde, du kan med fordel taget låget af en gang imellem og rører lidt rundt i det og navnligt bruge grydeskeen til at bryde løgringene op, tilsæt godt med salt og peber og cirka en teskefuld timian.

Når løgene er brune og pølserne har fået den stegeskorpe de skal have skærer du de 4 forårsløg i mundrette stykker og tilsætter dem.

Bland to spiseskefulde sennep med fond du chef’en og et par spiseskefulde citronsaft i en skål og rør det godt rundt.

Når forårsløgene er møre hælder du dåsen med linser, som du har skyllet i en si under rindende vand først, op i panden sammen med koppen med din senneps-bouillon og rører det godt rundt.

Linserne skal max have et par minutter, og du kan nu smage til med salt og peber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *