Beef-slaw: Grundopskrift

Kødet brunes i en sjat olivenolie, krydres med salt og peber, opløs en boulionterning i massen og tilsæt fløden.

Kom cirka 2 spiseskefulde soya i og smag til med salt, peber og paprika. Når kødsovsen smager som den skal, tilsætter du de 300g fintsnittede kål, lad det simre under omrøring i 2-3 minutter.

millionkål

Ingredienser:

  • 300 g oksekød
  • 300 g fintsnittet kål
  • 250 ml fløde
  • Soya
  • 1 okseboulion terning
  • salt
  • peber
  • paprika

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha