Biksemad

Nok til 5 personer. (ikke helt tilfreds med den her, den kan nok rafineres)

Næste gang vælger jeg nok 2 auberginer og 1 courgetter, eller måske udlader jeg couargetterne helt de blev nemlig ret vandede.

Alt skal snittes i små 1x1cm tern, løgene gerne lidt større.

Steg baconen til den er gylden, hæld kylling og flæskesteg og løg i. Smag til med salt peber og engelsk sovs. Lad det simre i et par minutter før du tilsætter aubergine og couargetter (vi begik den fejl at hælde det i for tidligt så de blev alt alt for bløde … men det smagte stadig skønt).

Jeg vil prøve og perfektionere retten de næste par gange jeg laver den. Men det smagte super skønt, og konsistensen var genial. Næste gang laver vi spejlæg til 

Der er kulhydrater i den engelske sovs, men det er så lidt at jeg ikke mener det gør noget – og iflg. flere andre LCHF fora er det også ok 

biksemad

Ingredienser:

  • 1 aubergine
  • 2 courgetter
  • 2 store rødløg
  • 2 store alm. løg
  • 8 skiver flæskesteg uden svær
  • 500g bacon i tern
  • 300g kyllingefillet
  • 100g smør
  • 4-5 spksk. engelsk sovs

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha