Kold Beef Salat

  1. Rør en vinagrette, af en stor sjat olivenolie og ligeså æbleedike røres op med to spiseskefulde affermands sennep, lidt salt og lidt peber.
  2. Romainbladene anrettes på en tallerken og pensles med vinagretten, bøf’en skæres i tynde skiver og anrettes mens den til sidst sjaskes godt og grundigt til i kold bearnaise.
  3. Super lækker frokost en varm sommerdag, som kan laves af rester fra gårdsdagens grillaften, kan også bruges som madpakke.
  4. Så skal man anrette.
  5. Så skal man spise.
    og gumle
    og gumle
    og synke
    og gumle
    og gumle
    drik en slurk vand
    og gumle
    SKÅL
  6. Så skal man på lokum.
  7. Så er der fæst.
  8. Så er der tømmermænd.
  9. Så er der tømmermandsfrokost.
  10. Så er vi kommet til punkt nummer 10!
kold_beef_salat

Ingredienser:

  • 1 tilberedt bøf, evt. leftover
  • 1/2 romaine salat
  • Kold bearnaise / bearnaise mayo
  • Olivenolie
  • Æbleedike
  • Affermans sennep
  • Salt og peber

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha