Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha :p) sammen en morgen … og altså retten har ændret sig en del siden, primært fordi jeg har lchificeret den, primært har jeg tilsat noget mere fedt og fiber dels af ernæringsmæssige årsager men derudover så smager den her ret faktisk skidegodt, og vigtigst af alt så kan man lave til 3-4 dage af gangen.

Sådan én portion kan holde mig kørende langt op af eftermiddagen før jeg bliver sulten igen, og så er det nemt at lave den første dag og SUPER nemt de efterfølgende … og hvis man vil kan man jo bare fordoble portionen og lave til 6-8 dage (afh. hvor store portioner du føler du har behov for) jeg tror 6-8 dage er lige omkring max for hvor længe det kan holde sig i køleskab, men som regel ender jeg med at spise en portion til middag- eller aftensmad i løbet af ugen og så er det overhovedet intet problem med at få det til at holde sig.

chefsbreakfast

Ingredienser:

Forberedelse: (til 3 portioner)
  • 500g hakket oksekød med høj fedtprocent
  • 340g hakket blomkål (købt færdig hakket i Rema)
  • 2-3 finthakede løg. (dem hakkede jeg selv)
  • Flagesalt med ramsløg, peber og engelsk sovs.
På dagen:
  • 2-4 æg (efter smag og sult)
  • En håndfuld revet os (efter smag)
  • Finthakket purløg el. lign. grønt til pynt

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Biksemad

Nok til 5 personer. (ikke helt tilfreds med den her, den kan nok rafineres) Næste gang vælger jeg nok 2 auberginer og 1 courgetter, eller