Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde på panden, når de er sprøde tages de af og blomkålsrisen steges i bacon-fedtet, tilset soya og fishsauce og steg det til det meste af væsken er væk og risen har fået en flot brun farve.
Skær de 4 forårsløg i 3-4mm tykke ringe, riv de 3 fed hvidløg på et rivejern og riv lige så meget ingefær som der er hvidløg.
Skub så risen over i den ene halvdel af panden og hæld sesamolie på den tomme side af panden, tilsæt de forårsløg, hvidlæg og ingefær, lad det syde lidt inden du blandet det hele sammen igen, tilsæt friskværnet sort peber efter smag.
Skub risen over i siden af panden igen, og tilsæt de 3 æg, lad dem størkne lidt inden du blander det hele sammen igen.
Tag det af varmen, tilsæt det stegte bacon og bland det godt sammen. Servér straks, hvis det serveres sammen med en salat er der til 2 potioner.