Fried cauliflower rice

Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde på panden, når de er sprøde tages de af og blomkålsrisen steges i bacon-fedtet, tilset soya og fishsauce og steg det til det meste af væsken er væk og risen har fået en flot brun farve.

Skær de 4 forårsløg i 3-4mm tykke ringe, riv de 3 fed hvidløg på et rivejern og riv lige så meget ingefær som der er hvidløg.

Skub så risen over i den ene halvdel af panden og hæld sesamolie på den tomme side af panden, tilsæt de forårsløg, hvidlæg og ingefær, lad det syde lidt inden du blandet det hele sammen igen, tilsæt friskværnet sort peber efter smag.

Skub risen over i siden af panden igen, og tilsæt de 3 æg, lad dem størkne lidt inden du blander det hele sammen igen.

Tag det af varmen, tilsæt det stegte bacon og bland det godt sammen. Servér straks, hvis det serveres sammen med en salat er der til 2 potioner.

fried_rice

Ingredienser:

  • 300g blomkålsris
  • 125g bacon i skiver
  • 1 spiseskefuld soya
  • 1 spiseskefuld fishsauce
  • 2 spiseskefulde sesamolie
  • 4 forårsløg
  • 3 store fed hvidløg
  • ingefær
  • 3 æg

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha