Engleæg med bacon

Engleæg fordi det følles som at kysse en engel når man spiser dem, bløde og cremede uden skorpe eller klumper, udover altså det bacon som er et must i enhver portion engleæg!

Steg bacontern til de er bruge og næsten sprøde i en pande, hæld fedtstof fra – læg dem evt i en si med et klæde over og lade dem dryppe af mens du tilbereder æggene.

Slå alle æg ud i en skål og bland dem godt sammen med en gaffel, æggemassen skal være helt uniform. Tilsæt så cirka 25ml fløde pr. æg, dvs. her skal bruges 100ml. Sæt en pande på lav til middelvarme og smelt en meget lille klat smør i den, smøret må ikke syde, når smøret er smeltet helt hælder du æggemassen i og rører konstant til den begynder at få en konsistens som meget blød røræg.

Tag herefter straks panden af, hæld bacon i og bland det godt sammen.

Anret i portioner og drys med finthakket purløg.

fresh scrambled eggs on white plate on breakfast table

Ingredienser:

  • Purløg
  • 4 æg
  • 100ml fløde
  • 250g bacontern

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha