Chilli Con Carne

Brun kødet i bunden af en gryde, tilsæt kryderier og de hakkede hvidløgsfed og chilifrugter, når kødet er brunt overfører du det til slow-cookeren og tilsætter grøntsagerne. Massen skal være næsten dækket af væske.

Lad gryden simre i 8 timer på “low”.

Serveres med en klat kold creme fraice og/eller revet ost.

chilli_con_carne

Ingredienser:

  • 500g hakket kød
  • 3 hakkede løg
  • 2 hakkede selleristokke
  • 4 hakkede hvidløgsfed
  • 2 hakkede chilifrugter
  • 4 hakkede peberfrugter
  • 1-2 dåse hakkede tomater
  • salt, peber, basilikum, spidskommen, oregano

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha