Chiagrød med nøde-müsli og bær

Kokosmælk, chiafrø og udskrab fra vaniliestangen røres sammen og sættes på køl, omrøres efter cirka en time og er herefter på køl til næste morgen, dog max 2-3 dage.

Müslien laves ved at blande kerner og nødder i et hvisestykke og kværne dem med en kødhammer, du kan roligt lave en stor portion for det kan holde sig i mange måneder.

Når grøden skal serveres anrettet du med 4-5 store spiseskefulde chiagrød i et glas eller en lille skål, drysser et par spiseskefulde müsli og en håndfuld bær over.

chiagrød_med_nødder_og_bær

Ingredienser:

  • 400 dl kokosmælk
  • 4 spsk chiafrøg
  • 1 vanliestang
  • Græskarkerner
  • Solsikkekerner
  • Hasselnødder
  • Blåbær, hindbær eller andre bær

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha