Æggemuffins med bacon, løg og peber

Snit Pebefrugt og løg fint, steg så bacon, når det har fået farve og en lille smule sprødhed så skruer du ned for varmen og tilsætter du skarlotte- og almindelig løg og lader dem stege med et par minutter inden du tilsætter pegerfrugten og giver det max 3-4 minutter mere ved lav varme.

Hæld indholdet af panden op i en si og lad fedtstoffet dryppe fra, mens det drypper slår du dine æg ud i en skål og pisker dem blidt med en gaffel. Det skal ikke skumme, men blomme og hvider skal være blandet godt sammen.

Drys de snittede forårsløg over indholdet i sien og blandt det godt sammen inden du du fylder dine muffinforme til kanten med det, og hæld så æggemasse op til kanten, drys herefter med revet ost og bag i varmluftsovn i 15 minutter ved 175 grader. Hvis ikke osten er gylden og ægget er størknet skal de have lidt længere.

Test evt ved at stikke en strikkepind igennem midten af en af dem for at se om der kommer “snask” med ud.

Delicious egg muffins with ham, cheese and vegetables

Ingredienser:

  • 4 æg
  • 200g bacon i tern
  • 100g revet chedar
  • 1 peberfrut
  • 2 skarlotteløg
  • 2 forårsløg
  • 1 almindeligt løg

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha