Pil skindet af medisteren og skær den i tynde skiver, steg medisterstykkerne i olie eller smør til de er sprøde. Samtidig med kommer du så meget smør i en pande at hele panden er dækket, så lægger du dine champignon på og krydrer dem med rigeligt hvidløgssalt, vi kommer ikke andet salt i, så de må gerne være lidt mere salte end normalt.
Når medisteren er sprød lægges skiverne i et tefalbelagt ildfast fad, pisk æggene og hæld æggemassen oven. Hvis ikke alle kødstykkerne er i kontakt med æggemassen så put flere æg i. Put fadet i varmluftsovn ved 175grader i 20-25 minutter. Hold øje med når kagen “puffer op”.
Tag den ud og læg champignon på og drys ost over. Hvis ikke osten smelter af varmen i retten så giv den et par minutter mere i ovnen. Skær ud og kom et drys purløg (jeg brugte tørret, frisk er selvfølgelig bedst) over, server og nyd.
Jeg har puttet et par stykker i køleskabet for at se om de er gode kolde / på madpakke. (DET VAR DE!)