Ingredienser:
- 300g fintsnittet salat basseret på hvid- eller spidskål, eksempel:
- Spidskål, Kinaradisser, Edamamebønner, forårsløg og solsikkekerner
- 1 stor spiseskefuld Pikantost fra Buko
- 1 1/2 stor spiseskefuld mayonaise
- Cayennepeber og fint salt
- 300g kød, her nakkekoteletter
- 1 dusk purløg fra haven
Pikantost og mayonaise røres sammen, smages til med salt og peber og tilsættes cirka et fingerbøl vand. Herefter hælder du salaten og dressingen i en dåse eller en pose, lukker posen sikkert og ryster / massere posen til dressingen er godt fordelt.
Kødet tilberedes som det nu skal tilberedes, i det her tilfælde fik nakkekoteletten nogen minutter i olivenolie indtil kernetemperaturen ramte 85 grader, men retten passer også fint med kålpølser eller en ribeye.
Anret og drys med lidt friskhakket purløg