Braiserede svinekæber

Tør kæberne og skær senen af, drys med salt og peber og brun kæberne i rapsolie til de har en god farve på alle sider, brug herefter panden til at opløse 1-2 hønseboulionterninger i 2-3 dl vand.

Skær gullerødder og løg i små stykker, læg kæberne nederst i fadet, hæld limfjordsporteren og boulion ved, top af med grøntsager og kryderurter og giv det 1.5 – 2 timer i ovnen ved 150 grader.

braiserede_svinekaeber

Ingredienser:

  • 500g Svinekøber
  • 4 Gullerødder
  • 2 Løg
  • 2 Hele hvidløg
  • 2-3 dl hønseboulion
  • 1/2 limfjordsporter
  • Tørret timian
  • Lauerberblade
  • Limfjordsporter

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha