Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha :p) sammen en morgen … og altså retten har ændret sig en del siden, primært fordi jeg har lchificeret den, primært har jeg tilsat noget mere fedt og fiber dels af ernæringsmæssige årsager men derudover så smager den her ret faktisk skidegodt, og vigtigst af alt så kan man lave til 3-4 dage af gangen.
Sådan én portion kan holde mig kørende langt op af eftermiddagen før jeg bliver sulten igen, og så er det nemt at lave den første dag og SUPER nemt de efterfølgende … og hvis man vil kan man jo bare fordoble portionen og lave til 6-8 dage (afh. hvor store portioner du føler du har behov for) jeg tror 6-8 dage er lige omkring max for hvor længe det kan holde sig i køleskab, men som regel ender jeg med at spise en portion til middag- eller aftensmad i løbet af ugen og så er det overhovedet intet problem med at få det til at holde sig.