Damp blomkålen: Pil bladende af og del resten op i mindre stykker, kom det i en mikroovns venlig skål med låg og fyld bunden med vand, giv den herefter 15 minutter i mikroovnen.
Sprødsteg panchettaen: Skær den i små aflange stykker, og steg det på panden til det bliver en lille smule sprødt men uden det bliver tørt, hæld det herefter op i en si og lad det stå så fedtet kan dryppe af. Gem fedtet, det er rigtig lækkert at stege i.
Bløde løg: Del løjene over på midten og skær spidsen af, fjern det yderste lag og skær løget i 1-2mm tykkelse. De svinder meget ind, så din bunke med løg skal være cirka 3 gange så stor som din bunke med bacon.
Kom 100g smør på panden og en sjat smagsneutral olie, når smøret er smeltet kommer du løgene i og og lader det stå og simre i 5-10 minutter mens du jævnligt omrører det.
Mos blomkålet: først bruger du stavblenderen til at lave en god rustik mos ud af blomkålen, herefter skifter du over til piskeriset og tilsætter 100g smør, 100g Philadelphia og salt efter smag.
Anretning: Tag panden med de bløde løg af komfuret, og hæld den drænede bacon i og blandt det godt sammen. Kom en god klat mos på tallerkenen og top det af med en pæn portion kræs, spis det mens det er varmt.