Blandet salat med røget laks

Salaten skylles og snittes i fine strimler, cherry tomaterne deles i 2 eller 4 stykker hver og agurken skæres i små stykker, lidt større end en majskerne, dåsemajs, ostetern tilsættes, derefter snitter du løgene fint, vurder selv hvor stærke de er om du vil have 1 eller 2 i.

Det hele blandes godt sammen og serveres i en skål.

Fisken flænser jeg med en gaffel og serverer i en skål for sig selv, ligesom de to slags crunch serveres hver for sig.

Ved bordet blander gæsterne selv dressing, salat, crunch og fisk efter smag, et kraftigt drys med friskkværnet sort peber giver et rigtig lækkert pift til retten.

270030456_1296670564162331_1586294176114688071_n

Ingredienser:

  • 250g varmrøget laks
  • 1 Iceberg salathoved
  • 1 agurk
  • 300g løse majs (en stor eller to små dåser)
  • 500g blandede cherry tomater
  • 150g ost i tern
  • 1-2 salatløg
  • 1 pose (35g) usaltede pistacie nødder
  • 1 pose (150g) salatmix (tørristede peanuts og græskarkerner)
  • Italiensk olie-eddike dressing

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha