Cherrytomatsalat

Tomatterne snittes i kvarte, det er vigtigt at tomatterne er sprøde og friske ellers bliver der for meget væde, hvis det sker så brug en sigte til at tage noget af væden fra.

Mozzarellaen skæres i tilsvarende størrelse, jeg brugte små kugler af samme størrelse som cherrytomaterne men næste gang bruger jeg nok bare et stort stykke.

Salatløget snittes meget fint, og det hele blandes i en skål sammen med pestoen og røres forsigtigt rundt indtil det hele er blandet godt, smag til med salt og peber.

Der er nok til 2 personers hovedret, eller tilbehør til 4 personer.

ctomatsalat

Ingredienser:

  • 700g cherrytomater eller andre små og smagfulde tomater
  • 250g frisk mozzarella
  • 1 salatløg
  • 180g basilikumpesto

Relaterede opskrifter:

mikjaer

Tomat-salaten

Den her opskrift giver 5 store portioner der er perfekt til mealprep. Salaten er, i modsætning til traditionel tomat-salat hakket og rørt, så den dels

mikjaer

Clean Laks Tataki

Denne ret er et forsøg på at eftergøre oplevelsen af en sushi-ret jeg hidtil kun har fundet ét sted, tataki er en japansk metode til

mikjaer

Chicken egg drop soup

En let, lækker og hurtig ret til de kolde vintermåneder med inspiration fra det asiatiske køkken, lav den som den er eller betragt det som

mikjaer

Kokkens morgenmad

Denne ret har jeg ladet mig inspirere til af kokken og fødevare fanatisten Thonas Rode, han smed et billede på Instgram/Facebook med nogen han hurtigt havde rodet (haha