Jeg har altid været glad for avocado, men jeg har også altid savnet at der var lidt bid i dem, jeg kan faktisk godt lide at spise dem lidt før den normalt anses som moden. Altså på et tidspunkt hvor man ikke kan spise den med en ske, hvordan gør man så det? Det gør man sådan her:
Rejerne hældes op i et dørslag / en køkkensi og stilles i en skål så vandet kan dræne væk.
Avocadoerne pilles / skrælles og skæres i tern, mayonnaisen kommes i en skål sammen med en lille sjat vand og der tilsættes salt, peber og hvidløgspulver – dette røres godt sammen og smages til.
Snit 4-5 stængler purløg fint og rør det ud i dressingen, kom nu dressingen, avocado-stumperne og rejerne i en pose og ryst det hele godt sammen, servér i en skål og pynt med lidt groft hakket purløg.
Der bliver to små portioner, der kan bruges som tilbehør eller i madpakken, eller et solidt (morgen)måltid til én.
Det er en rigtig lækker sommerret og kan tilberedes på 10-15 minutter, alt afhængig af hvor heldig du er med at pille dine avocadoer.